Alle features van de Galaxy Note 4 in een duidelijke infographic!

Mocht je op de een of andere manier al het nieuws over en rondom de nieuwe Galaxy Note 4 hebben gemist, dan heeft Samsung een leuke en snelle manier gevonden om je bij te praten, namelijk door middel van (alweer) een nieuwe Infographic.

In de Infographic zien we alle nieuwe functies van het Koreaanse vlaggenschip voorbij komen zoals het Quad HD Super AMOLED display en de snelle oplaad tijd dankzij de Quick Charge 2.0 technologie. En zoals we al hadden verwacht wordt er ook het een en ander verteld over de stylus met de bijbehorende functies zoals Smart Selection en Smart Note.

Voor de oplettende lezer staat er in principe niks nieuws in de Infographic, maar voor iedereen die geen zin en/of tijd heeft om lappen tekst te lezen over de Galaxy Note 4 is de Infographic hieronder de ideale uitkomst 😉

Mocht je hierna toch nog meer willen weten over de Note 4 dan kun je altijd nog terecht op onze Galaxy Note 4 pagina waar de komende tijd alle features van het toestel onder de loep worden genomen!

note-4-info Alle features van de Galaxy Note 4 in een duidelijke infographic!

(samsung)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee