Zie hier, de GooPhone N4 – eerste Galaxy Note 4 kloon is al te koop

De Samsung Galaxy Note 4 is zonder twijfel een van de meest geanticipeerde toestellen van dit jaar. De Koreanen hebben al laten weten dat het toestel in de eerste week van september officieel zal worden onthuld tijdens een speciaal evenement.

Tot op heden zijn er al talloze geruchten geweest en is er al het een en ander aan informatie gelekt wat betreft de Note 4, maar voor iedereen die niks moet hebben van al het wachten en alle geruchten kan zich nu meteen klaarmaken voor de GooPhone N4!

goophone-n4-main Zie hier, de GooPhone N4 - eerste Galaxy Note 4 kloon is al te koop

Inderdaad, de eerste Chinese namaak Note 4 is vanaf te bestellen in het verre oosten. Het toestel is bedoeld als ‘namaak concurrent’ van de Samsung Galaxy Note 4 (iets wat we wel vaker zien in de goedkopere segmenten van de Chinese smartphone markt), maar onder de motorkap valt het allemaal reuze mee.

De GooPhone N4 draait op een 1.7 GHz octacore MediaTek MT6592 processor, 2 GB RAM en 16 GB intern geheugen. Verder heeft het toestel een full HD (1920x108o pixels) 5.7-inch display, een 3,200mAh en net zoals de Note 4 (waarschijnlijk zal hebben) een 13 megapixel camera.

Op papier lijken de specs misschien interessant, maar volgens verschillende benchmarks zou menig Galaxy Note 2 dit toestel makkelijk aan kunnen wat betreft rekenkracht.

Tja, als je écht niet kunt wachten tot de Galaxy Note 4 in de winkels ligt kun je dus altijd een GooPhone N4 aanschaffen 😉

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

 1. Mark zegt

  Ik heb deze ook besteld van baxo-shop, telefoon is echt snel ik had het niet verwacht, prima kwaliteit en
  snelle levering een aanrader deze note 4

 2. ronald zegt

  Toestel besteld bij BAXO shop, dit bleek bij aankomst niet te werken. Allerlei handige trucs te horen gekregen van Nick (medewerker baxo-shop) om in ieder geval maar geen garantie te hoeven geven. Alleen een duur alternatief om 100 euro bij te betalen en een nieuw toestel te krijgen…. dus geen garantie…. trap er niet in om met BAXO-shop in zee te gaan !!!

  • silvanah8 zegt

   ik wacht nu al een week op mijn telefoon die ik heb bestelt bij baxo-shop ik hoor niks van ze hoe ging dat bij jou?

Praat mee