Update arriveert voor unbranded, én T-Mobile branded Samsung Galaxy S5

Nadat Vodafone’s Samsung Galaxy S5 ‘m vorige week al kreeg, is de nieuwste update voor het toestel nu ook beschikbaar voor de unbranded toestel versie, én voor T-Mobile’s branded Galaxy S5 (dank voor de melding, Ronald!).

samsung-galaxy-s5-update-xxu1ang91 Update arriveert voor unbranded, én T-Mobile branded Samsung Galaxy S5samsung-galaxy-s5-xxu1ang91 Update arriveert voor unbranded, én T-Mobile branded Samsung Galaxy S5

Deze update voor de Galaxy S5, met firmwareversie XXU1ANG9 en dus zelfs een wat nieuwere dan die voor Vodafone’s branded toestel, brengt vooral – zo meldt het updatescherm – verbeterde prestaties. Het complete pakket is ruim 194 MB groot, en voegt dus meer toe dan de omschrijving zelf doet vermoeden.

Zo lijkt de vingerscanner ook wat nauwkeuriger te zijn geworden, biedt de weerwidget meer informatie, en duikt in het bijlage menu van de email app een nieuw design voor de icoontjes op.

Je kunt de update installeren via jouw Galaxy S5 – unbranded, of T-Mobile branded dus – zelf, of natuurlijk met Samsung’s Kies programma.

Heb jij deze update al geïnstalleerd? Zoja, wat merk je zoal en welke veranderingen heb jij gevonden?

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

 1. Yavuz zegt

  Ik zie nog niks hoor via OTA : de laatste update zijn al geïnstalleerd en Kies: Dit is de nieuwste software update. Ik heb een unbranded toestel

 2. Branco zegt

  Er is nu een extra knop voor de camera genaamd “stand”. En je kan nu bij de camera app instellen waar je de volume knoppen voor gebruikt.

 3. Branco zegt

  Ook kan je nu prioriteit afzenders toevoegen in je berichten app en is de standaard internet app veranderd en ook de video app. De laatste 2 weet ik niet zeker omdat ik die net vaak gebruik.
  Ook werkt de S cover beter, hij verandert sneller van het kleine scherm naar de normale grootte.

  De “Galaxy Apps” app is ook aan gepast in een eigen update.

 4. Yavuz zegt

  Ik snap het niet ik heb nog steeds geen update ontvangen heb normaal een Nederlandse ( phn ) versie waarom krijg ik geen update “laatste softwareupdate zijn al geïnstalleerd” ????? Iemand een raad

 5. J.de Vos zegt

  Na update s5 , bij camera app de optie stand. Bij aanklikken stand zie ik de optie Panorama en nog veel meer opties .volgens mij had ik panorama optie nog niet.

 6. Gertjan van der Molen zegt

  Heb de update inmiddels ontvangen en geïnstalleerd. Ik heb de indruk dat het toestel een stuk vlotter loopt. Ik had met name voor de update vaak last van een vastloper als ik de camera wilde gebruiken. Dit lijkt nu beter te gaan. Dus tot nu toe lijkt het een verbetering te zijn.

 7. S5fan zegt

  Het toestel loopt echt veel beter. Hij was al zo goed maar nu nog beter. Ik had eerst met rasterweergave in instellingenmenu soms hapering. Nu kun je er zo door bladeren.

 8. Marjolijn2503 zegt

  sinds de update krijg ik vaak dat als ik de camera wil gebruiken dat het niet lukt en dan krijg ik de melding: camerafout.
  Het is te verhelpen door het toestel helemaal uit te zetten en dan opnieuw aan te zetten.
  Daarna doet de camera het weer.
  Lastig en niet leuk, geen spontane foto’s meer
  Wat is hieraan te doen?

 9. Angelique zegt

  Stand en panaromafunctie was al standaard op de S5. Ik moet zeggen dat ik nauwelijk verschil merk. Wel in combinatie met de S cover werkt hij sneller. Wat nu wel zeer irritant is dat ik de spaarstand heb ingeschakeld en dat blijf je linksboven in het toestel zien. Dat kan ik niet verwijderen, ja behalve als ik de spaarstand zou uitzetten. Wie weet hier misschien een oplossing voor. Ik kon ook geen gebruik meer maken van de hartslagmeter. Moest alles opnieuw updaten enz. Nu doet hij het weer.

Praat mee