Unbranded Samsung Galaxy S4 krijgt bescheiden update

Iedereen met een unbranded Samsung Galaxy S4 kan daar vanaf vandaag een nieuwe, bescheiden stabiliteitsupdate op installeren.

samsung-galaxy-s4-update-xxugng8gc Unbranded Samsung Galaxy S4 krijgt bescheiden update

De update voor de Galaxy S4, met aan boord firmwareversie XXUGNG8, brengt géén grote veranderingen naar het toestel. Samsung zelf noemt ‘verbeterde stabiliteit’ als hoofdkenmerk van deze bijna 98 MB grote update. Met andere woorden: de veranderingen bestaan vooral uit bugfixes en/of kleine optimalisaties.

De update brengt nog geen Android versie 4.4.3 of 4.4.4 – daarop zullen we nog even moeten wachten.

Je kunt de update nu al installeren via jouw unbranded Galaxy S4 zelf. Binnenkort is installatie via Samsung’s Kies software waarschijnlijk ook mogelijk.

Heb jij deze update al geïnstalleerd? Merk je er iets van, en zoja, wat?

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

 1. Jan Maartense zegt

  BAAL ENORM!! Sinds de laatste firmware update 9505xxugng8 loopt afspelen van muziek niet meer. Hakkelt als een malle. Als getest of dit kwam door mijn micro sd card, maar ook intern is het afpelen dramatisch. Alle onnodige apps verwijderd , probleem blijft . HELP ?

 2. naomi zegt

  wifi verbinding is een ramp.. me instellingen doen het meer als ik iets wil wijzigen dan stopt het .. zelfs als ik verbinding wil maken met wifi. vind het echt verschrikkelijk

  • Mendy zegt

   Ik ervaar dezelfde problemen met mij WIFI. Voor de update was er niets aan de hand en nu kan hij bijna geen contact maken met mijn WIFI thuis.

 3. Marc zegt

  Waardeloos, sinds de update reageert het toestel traag op alles. Begint al bij het ontgrendelen en daarna slome reacties op het aanklikken van items/apps. Alles alsof het toestel “wakker” moet worden. De vlotte interface is veranderd in een traag werkende/reagerende machine. Kun je terug naar de vorige?

 4. Ronald zegt

  Ik heb nog steeds geen melding van een update.
  Ook bij handmatig updaten via het toestel geen update.

  Ik heb volgens mij een unbranded S4 met nu versie I9505XXUFNC4.

  Iemand enig idee?

 5. ken zegt

  Waardeloos, sinds de update reageert het toestel traag op alles. Begint al bij het ontgrendelen en daarna slome reacties op het aanklikken van items/apps. Alles alsof het toestel “wakker” moet worden. De vlotte interface is veranderd in een traag werkende/reagerende machine.

  ook ik heb dit probleem sinds de laatste update firm ware…. SAMSUNG doe er iets aan!!

 6. Ruud zegt

  Krijg na deze update spontane herstart tussendoor.
  Regelmatig reageert ie nergens meer op en scherm blijft dan uit.
  Als dit de betrouwbare S4 moet zijn dan gaat de ie aanbieding in!

 7. lucas zegt

  Mijn mobiele data doet het niet meer sinds de nieuwste update. mijn wifi verbindingen zijn de laatste tijd ook een beetje shit terwijl dat hiervoor niet echt was. heb van alles geprobeert maar weet iemand hoe het zit met de mobiele data want ik heb die wel nodig..

Praat mee