T-Mobile’s Samsung Galaxy S3 Mini krijgt kleine update

Het was alweer even geleden, maar vanaf vandaag is er een nieuwe firmware update beschikbaar voor T-Mobile’s branded Samsung Galaxy S3 Mini.

samsung-galaxy-s3-mini T-Mobile's Samsung Galaxy S3 Mini krijgt kleine update

De update van vandaag is een klassieke ‘stabiliteitsupdate’, die wél verbeteringen/verbeterinkjes naar de Galaxy S3 Mini brengt, maar géén nieuwe versie van het Android besturingssysteem of nieuwe features. Je kunt de update installeren als je een Galaxy S3 Mini hebt, die je direct bij T-Mobile zelf hebt aangeschaft – een branded toestel dus.

De update, met firmwareversie XXANR6, is nieuwer dan de laatste updates die voor de unbranded S3 Mini of Vodafone’s toestelversie arriveerden, was tot nu toe alleen in Duitsland uitgerold. Je kunt ‘m installeren via het toestel zelf, of met Samsung’s Kies programma op je PC.

Heb jij ‘m geïnstalleerd? Wat merk je er zoal van?

Beste Galaxy S3 Mini VE deals per provider

Praat mee