Samsung start nu al PR campagne voor de Galaxy Note 4 (in China)

Dat Samsung een week voor de onthulling van een nieuw toestel alvast wat teasers de wereld in stuurt is normaal. Dat het bedrijf dit al drie weken voor de lancering van de Galaxy Note 4 doet is toch wel opmerkelijk. Maarja, in China werken veel dingen nu eenmaal anders.

wpid-1 Samsung start nu al PR campagne voor de Galaxy Note 4 (in China)

Vermomd als een reclame campagne voor de Galaxy Note serie in het algemeen, duiken namelijk expliciete verwijzingen op naar de komst van de Galaxy Note 4.

Dat Samsung juist in China zoveel mogelijk aandacht wil genereren is niet zo vreemd. Met name in dat land ondervinden de Zuid-Koreanen steeds hevigere concurrentie van lokale, goedkope, maar steeds beter wordende smartphonebouwers.

wpid-galaxy-note-4-advertisment Samsung start nu al PR campagne voor de Galaxy Note 4 (in China)

En dus zien we in het straatbeeld van onder meer Peking nu al grote reclameborden die de Chinezen herinneren aan Samsung succesvolle Note toestellen, en vooral aan de komst van de Galaxy Note 4. Ook de lokale sociale media moeten het ontgelden – een video brengt dezelfde boodschap.

Zoals gezegd, het is wat vroeg. Tenslotte wordt de Galaxy Note 4 pas over drie weken – op 3 september – onthuld tijdens een speciaal Unpacked evenement in Berlijn. Maar de verwachtingen zijn hooggespannen, zeker nu het steeds duidelijker is dat de Note 4 over een ultrahoge resolutie QHD scherm beschikt – 2560 x 1440 pixels – en foto’s suggereren dat hij een deels metalen behuizing heeft.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. zegt

    ik gebruik veel samsung voor m,n navigatie en communicatie en zie al uit naar de nieuwste NOTE uitvoering,die zullen er zeker komen met navigatie tablet als telephone!!! perfecte producten,u kunt mij bereiken op 0620034*** voor eventueel aanvullend tips voor de aanschaf!!!

Praat mee