Samsung registreert ‘Galaxy Note Edge’ merknaam

Hoewel we er inmiddels niet meer vanuit gaan dat de Samsung Galaxy Note 4 over een driezijdig beeldscherm zal beschikken, is een nieuwe merknaamregistratie in de VS wél opvallend. Daar willen de Zuid-Koreanen de naam Galaxy Note Edge vast laten leggen.

samsung-galaxy-note-edge Samsung registreert 'Galaxy Note Edge' merknaam

Natuurlijk, de naam Galaxy Note Edge vertelt ons op zich niet zo heel veel. Maar met het idee in gedachten dat Samsung wel degelijk aan een smartphone werkt met een scherm dat zich om de randen – jaja, de edges – van het toestel vouwt, vinden we de woordkeuze veelzeggend.

We houden hem in ieder geval in de smiezen…

De registratie van de naam Galaxy Note Edge vind je bij de USPTO HIER.

Beste Galaxy Note Edge deals per provider

Praat mee