Samsung plaagt verder: meer Galaxy Note 4 aan de horizon

Met nog negen dagen te gaan tot de officiële onthulling van de Samsung Galaxy Note 4, schroeven de Zuid-Koreanen het PR geweld nog een stukje verder op. Met een nieuwe teaser.

samsung-galax-note-4-teaser-creativiteit Samsung plaagt verder: meer Galaxy Note 4 aan de horizon

Waar de Galaxy Note 4 teaser van een paar dagen geleden nog de nadruk legde op handgeschreven tekst, is het thema van het nieuwe filmpje knippen, plakken, knutselen. En – als je goed oplet – appeltjes schillen. En dus is het centrale thema waarmee Samsung de Galaxy Note serie al jaren promoot opnieuw van de partij: creativiteit.

Ook nu krijgen we de Galaxy Note 4 natuurlijk verder niet te zien, maar dat mag geen verrassing heten. En trouwens, een paar foto’s van een mogelijk prototype waren onlangs al te zien. Dus kom maar op, drie september.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee