Drie features van Samsung’s Level koptelefoons belicht

Samsung’s premium koptelefoon serie – Level, genaamd – hebben een paar handige features die een tijdje geleden al te zien waren in een infographic. Maar waarom plaatjes kijken als er nu ook filmpjes zijn?

samsung-level-features Drie features van Samsung's Level koptelefoons belicht

In drie nieuwe video’s belicht Samsung evenzoveel mogelijkheden van haar Level koptelefoons. Zo wordt er in het eerste filmpje op bijna-wetenschappelijke wijze uitgelegd hoe jouw hersenen onder invloed van een Level koptelefoon veranderen in die van een dichter. Uhm, ownee, schijnbaar gaat het om de ingebouwde S Voice functionaliteit die de drager in staat stelt om door stemcommando’s je muziek te regelen. Ook leuk.

In het tweede filmpje zien we hoe je als danser, maar vermoedelijk ook als doorsnee gebruik(st)er, je muziekspeler kunt bediening met de touch controls aan de zijkant van de koptelefoon.

En dan is er nog de ruisonderdrukking, die weliswaar best goed is maar laten we wel wezen: de noise van een kettingzaag cancel je er natuurlijk niet mee.

Dat alles neemt verder niet weg dat deze drie video’s eenvoudig de voornaamste unique selling points van de Level serie tonen. En daar gaat uiteindelijk om.

De Level On – met S Voice bediening – en Level Over – met álle hierboven getoonde snufjes – zijn in ons land verkrijgbaar bij MobielBereikbaar voor respectievelijk € 154,95 (zie HIER) en € 254,95 (zie HIER).

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee