Samsung Galaxy S5 tip: de snelle doe-het-zelf stylus

Jahoor, we weten ook wel dat de Samsung Galaxy S5 géén Galaxy Note is. Toch is het echt ontzettend makkelijk om het toestel met een stylus te gebruiken. Zelfs als je alleen een krakkemikkig potloodje ter beschikking hebt.

samsung-galaxy-s5-tip-stylus-potlood Samsung Galaxy S5 tip: de snelle doe-het-zelf stylus

Het enige wat er ervoor moet doen om je Galaxy S5 in een semi-Note om te toveren, is de aanraakgevoeligheid van het beeldscherm verhogen. Je doet dit onder Instellingen, onder het kopje Display (1). Scroll helemaal naar beneden en vink de optie Aanraakgevoelig. verhogen aan (2). Klaar.

samsung-galaxy-s5-tip-stylus-aanraakgevoeligheid-scherm-verhogen1 Samsung Galaxy S5 tip: de snelle doe-het-zelf stylus

Je hoeft natuurlijk niet per se een potlood te gebruiken. Ieder voorwerp dat ook maar over enige geleidende capaciteit beschikt is in principe bruikbaar. Uiteraard krijg je hier vervolgens níet alle Note features bij die je op een echte Galaxy Note vindt, maar je kunt op deze manier opvallend nauwkeurig en vloeiend schrijven of tekenen.

Overigens is het natuurlijk wel aardig om dan ook een applicatie te installeren waar je er iets aan hebt – bijvoorbeeld S Note, zoals te vinden in Samsung’s eigen Galaxy Apps winkel, of een andere schrijf- of tekenapp.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

Praat mee