Samsung Galaxy Note 4 teaser benadrukt handschrift mogelijkheden

Met iets minder dan twee weken te gaan tot de officiële onthulling van de Samsung Galaxy Note 4, duikt de eerste teaser voor het toestel op – de eerste buiten China, althans.

samsung-galaxy-note-4-handschrift-teaser Samsung Galaxy Note 4 teaser benadrukt handschrift mogelijkheden

Hoewel we in het filmpje natuurlijk niet direct de Galaxy Note 4 zien, zelfs geen concrete features van het toestel, is het thema veelzeggend. Met de hand geschreven tekst is waardevol. En om dit van de ondergang te redden is er de Galaxy Note (4). Los van de overdreven boodschap – want PR – is het feit dat de nadruk zo direct op het schrijven met de S Pen stylus wordt gelegd duidelijk.

Uiteraard kon je op eerdere Notes ook al het een en ander schrijven met de S Pen, en mogelijk worden deze features dus verder uitgebreid. Meer komen we voor nu niet te weten, hoewel wij in ons achterhoofd stiekem hopen dat Samsung’s ultrasone S Pen technologie zijn hier een mooie rol in zou kunnen spelen – al lijkt die kans klein.

Zoals gezegd: op drie september moet het allemaal gaan gebeuren, en kunnen we eindelijk stoppen met speculeren. Dan vind namelijk de officiële lancering van de Galaxy Note 4 plaats. Tot die tijd houdt Samsung ons zoet met teasers als deze:

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee