Release Samsung Galaxy Note 4 mogelijk (iets) vroeger dan verwacht

De Samsung Galaxy Note 4 wordt op 3 september officieel onthuldSo far so good. Tot nu toe leek een daadwerkelijke release rond 25 september plaats te gaan vinden, maar mogelijk wordt dit al ruim een week eerder.

samsung-galaxy-note-4-release-datum Release Samsung Galaxy Note 4 mogelijk (iets) vroeger dan verwacht

Hoewel uit het hierboven getoonde document niet direct blijkt dat het om de Galaxy Note 4 gaat, zien we dat Samsung’s Amerikaanse tak geen ruimte ziet voor vrije dagen van het personeel, tussen 3 en 5 september – de onthulling van het Note 4 – tussen 15 en 28 september – de vermoedelijke periode dat het toestel daadwerkelijk in de winkels zal belanden.

Natuurlijk wil dit niet zeggen dat het toestel dus stipt op 15 september in de winkels ligt – en al helemaal niet in Nederland. Toch lukt het Samsung meestal vrij goed om belangrijke toestellen min of meer simultaan in veel landen tegelijk op de markt te brengen, dus een release half september in de VS kan wel degelijk ook wijzen op een release in ons land die iets vroeger komt dan verwacht.

Maargoed, 15 of 25 september – wij zitten al lang naar het toestel uit te kijken, en dan maken die tien dagen ook niet zoveel verschil.

Overigens komt uit Zuid-Korea zelf nog het gerucht dat Samsung flinke aantallen heeft ingeslagen van Qualcomm’s Snapdragon 805 processor, wat erop zou kunnen duiden dat de Galaxy Note 4 voornamelijk uitgerust zal worden met deze processor.

De Snapdragon 805 is de opvolger van de Snapdragon 801 die momenteel in de Galaxy S5 te vinden is. Met name op grafisch gebied biedt de 805 een stuk meer oomph, wat niet onwelkom is, gezien de hoge schermresolutie – 2560 bij 1440 pixels – waarmee de Note 4 waarschijnlijk op de markt zal komen.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

Praat mee