Samsung Galaxy Mega 2: foto’s, specificaties

Helemaal uit China komen de eerste foto’s van de Samsung Galaxy Mega 2, inclusief een aantal technische specificaties van het toestel.

samsung-galaxy-mega-2-a-150x150 Samsung Galaxy Mega 2: foto's, specificatiessamsung-galaxy-mega-2-b-150x150 Samsung Galaxy Mega 2: foto's, specificatiessamsung-galaxy-mega-2-c-150x150 Samsung Galaxy Mega 2: foto's, specificatiessamsung-galaxy-mega-2-d-150x150 Samsung Galaxy Mega 2: foto's, specificaties

De Galaxy Mega 2, te zien van alle kanten (klik voor groter)

En zo zien we bevestigd dat de Galaxy Mega 2 inderdaad een 6 inch LCD beeldscherm heeft, met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Het toestel draait op een Snapdragon processor van de hand van Qualcomm. Mogelijk gaat het hier om de 64 bit Snapdragon 410, hoewel het ook de 32 bit Snapdragon 400 kan zijn. In ieder geval gaat het om een quadcore processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz.

De Galaxy Mega 2 heeft een 13 megapixel camera aan de achterzijde, en aan de voorzijde een vijf megapixel camera – een hoge resolutie, die met name geschikt voor het betere selfie-werk.

De Mega 2 heeft standaard 8 GB opslagruimte aan boord, die zoals we gewend zijn uitgebreid kan worden door een microSD kaartje.

Het scherm van de Galaxy Mega 2 is met zijn zes inch natuurlijk een stukje kleiner dan het scherm van de eerste Mega – of de Mega 6.3 zoals deze elders ter wereld heette (waar, in tegenstelling tot in Nederland, ook een Mega 5.8 beschikbaar was). Toch is de Mega 2 natuurlijk alles behalve een klein toestel – hij meet 165 bij 64 millimeter, is 7,7 millimeter dik, en weegt 171 gram.

Wanneer de Galaxy Mega 2 daadwerkelijk op de markt zal komen is nog steeds niet bekend. De spoedige komst van het toestel voorspellen we al enige tijd, maar tot nu toe heeft Samsung hem nog steeds niet officieel onthuld. Toch is het opduiken van de hierboven genoemde foto’s en specificaties via het Chinese TENAA wéér een indicatie dat de lancering een stapje dichterbij is.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee