Samsung Galaxy Alpha dunner dan iPhone 5S, specs opnieuw bevestigd

Volgende week wordt hij vermoedelijk officieel gelanceerd, maar het regent momenteel foto’s van het toestel: de Samsung Galaxy Alpha. Deze keer poseert hij zelfs netjes naast een iPhone 5S.

samsung-galaxy-alpha-versus-iphone-5s-4 Samsung Galaxy Alpha dunner dan iPhone 5S, specs opnieuw bevestigd

Links een iPhone, rechts de Galaxy Alpha

Op de bovenstaande foto kun je goed zien dat de Galaxy Alpha een flink stuk dunner is dan de iPhone 5S, die op zijn beurt maar 7,6 millimeter dik is. De Alpha zal dus echt niet veel dikker zijn dan een millimeter of zes. Verder krijgen we – voor de zoveelste keer inmiddels – nog een keer een goede blik op de metalen rand van de Galaxy Alpha, waarin ook de speaker is ingebouwd.

samsung-galaxy-alpha-versus-iphone-5s-2 Samsung Galaxy Alpha dunner dan iPhone 5S, specs opnieuw bevestigdVoor het gemak heeft een Engelse retailer ook nog maar eens de technische specificaties van het toestel online gezet. Het is wat vroeg, dus misschien is de informatie ook maar gewoon overgenomen uit het geruchtencircuit.

Aan de andere kant: als de Galaxy Alpha inderdaad volgende week – op pakweg 13 augustus – gelanceerd wordt, duurt het niet heel lang meer voordat het toestel te koop is. Mogelijk weet de winkel er dus inderdaad meer van. De pagina is in ieder geval weer offline gehaald.

Vermeld werden een 720p Super Amoled scherm met een diagonaal van 4,7 inch – een fractie kleiner dan de recent genoemde 4,8 inch – met een pixeldichtheid van 320 pixels per inch, een 12 megapixel camera, en een preorder prijs van maarliefst 549 Engelse ponden. Dat is niet mis, maar niet ongebruikelijk voor dit soort (te) vroege vermeldingen.

Uit eerdere geruchten bleek in ieder geval dat de Galaxy Alpha juist een wat vriendelijker prijskaart schijnt te hebben dan de Galaxy S5.

(foto’s via, specs via)

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Reacties

Praat mee