Officiële introductievideo van de Samsung Galaxy Alpha

Tegelijk met de onthulling van de Samsung Galaxy Alpha komt er natuurlijk ook een officiële introductievideo, waarin de Zuid-Koreanen zelf uitleggen wat je zoal van het toestel kunt verwachten.

samsung-galaxy-alpha-video Officiële introductievideo van de Samsung Galaxy Alpha

Of beter gezegd: dat níet doen, want uit deze video over de Galaxy Alpha wordt vooral duidelijk dat Samsung geen woorden vuil maakt aan eigenschappen, mogelijkheden en specificaties. Het toestel is een design- danwel modeitem – zoals eerder al werd voorspeld, zeg maar.

Daarmee rijst er natuurlijk vooral één vraag: is de Galaxy Alpha mooi genoeg voor een dergelijke benadering? Het antwoord daarop willen we voor nu in het midden laten – vooral omdat we stiekem eigenlijk veel meer geïnteresseerd zijn wat bijvoorbeeld de uitwerking is van de combinatie van high end processor en mid range schermresolutie op prestaties en batterijduur.

Maar daar komen we pas over een tijdje achter. Voor nu is er in ieder geval dus Samsung’s officiële introductievideo:

(via)

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Praat mee