Nóg een Samsung Galaxy Note 4 teaser (en vooruit, een plaatje)

Zoals we eerder al zagen is Samsung inmiddels druk bezig de onthulling van de Galaxy Note 4, volgende week woensdag, van aandacht te voorzien met verschillende filmpjes. Ze zijn niet allemaal even boeiend, dus het gros slaan we over, maar de video vandaag swingt.

samsung-galaxy-note-4-teaser Nóg een Samsung Galaxy Note 4 teaser (en vooruit, een plaatje)

En, en, en? Nou nee, ook dit keer valt er geen glimp van de Galaxy Note 4 op te vangen (of het moet een raket blijken te zijn). Wel wordt de boodschap dat je met een Note kunt schrijven, tekenen, en anderszins creatief zijn er opnieuw dik bovenop gelegd. Maar uit de symbolische weergave van een Note – dé Note? – worden we niet veel wijzer. Ow, en voor de liefhebber: leuk dat Mos Def meedoet.

Overigens slingerde AndroidAuthority nog een mogelijke render van de Galaxy Note 4 de wereld in, waarbij de vraag terecht gesteld wordt of het the real thing is, of niet. Geheel toevallig duikt het plaatje op kort nadat een wallpaper van de Note 4 uitlekte, wat ‘m een beetje verdacht maakt. Maargoed, zeg nooit nooit 😉

samsung-galaxy-note-4-render Nóg een Samsung Galaxy Note 4 teaser (en vooruit, een plaatje)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee