In het wild betrapt: de Samsung Gear VR

Nog niet zo lang geleden hoorden we pas van het bestaan van Samsung’s Gear VR virtual reality headset. Vrij snel daarna kwamen we de naam van het apparaat te weten, en doken de eerste afbeeldingen op. En nu zien we ‘m dan live op de foto.

samsung-gear-vr-foto In het wild betrapt: de Samsung Gear VR

Het zijn de mensen van The Verge die de bovenstaande foto bemachtigden, met daarop de Gear VR, Samsung’s GamePad en een stukje Galaxy S5.

De Gear VR is een headset waar je je Galaxy smartphone op kunt monteren, waardoor deze samen een complete VR bril vormen. De hardware komt van de hand van Samsung zelf, terwijl het de experts van Oculus – bekend van de Oculus Rift VR headset – zijn die de software voor hun rekening namen.

Samsung zal de definitieve versie van de Gear VR tegelijk met de Galaxy Note 4 lanceren op 3 september, tijdens haar Unpacked evenement in Berlijn.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee