Galaxy Mega 2 duikt op bij Maleisische retailer

Een officiële retailer in Maleisië heeft de Samsung Galaxy Mega 2 op haar website gezet met een prijskaartje van (omgerekend) zo’n $410,-

samsung-galaxy-mega-2-persrender Galaxy Mega 2 duikt op bij Maleisische retailer

Het toestel is nog niet officieel aangekondigd door Samsung, maar als we SenHeng mogen geloven draait de opvolger van de Galaxy Mega op Android KitKat 4.4, heeft het een 6-inch 1280 x 720 display, een 8 megapixel camera en een microSD kaart slot. Onder de motorkap zou een 1.5GHz quad-core processor moeten zitten samen met 1,5 GB RAM en 8 GB intern geheugen.

Afgaande op eerdere geruchten is het mogelijk dat de Galaxy Mega 2 in twee varianten beschikbaar zal zijn. De ene draaiend op een Exynos 4415 processor en de ander op Qualcomm’s 64-bit Snapdragon 410 (8916) quad-core 1.4GHz CPU. De eerst genoemde zal worden verkocht in Europa en heeft hoogstwaarschijnlijk ook een LTE (4G) antenne aan boord.

Op het gebied van software weet SenHeng nog te melden dat de Galaxy Mega 2 – net als de Galaxy S5 – Samsung’s laatste Magazine UX en Easy Side Panel beschikbaar zal hebben. Deze laatste moet ervoor zorgen dat je de phablet een stuk makkelijker met een hand kunt bedienen door een aantal belangrijke navigatie knoppen naar de linker- of rechterkant van het scherm te verplaatsen.

Galaxy deal tips

Praat mee