Eerste preview Samsung Galaxy Mega 2 duikt op

Soms is het handig als je een woordje of twee Thais machtig bent. Zoals wanneer je de eerste echte preview van de Samsung Galaxy Mega 2 wilt lezen. Op een Thaise website, waar Google Translate ook niet haar sterkste kanten laat zien. Gelukkig zijn er ook plaatjes.

samsung-galaxy-mega-2-preview-1 Eerste preview Samsung Galaxy Mega 2 duikt op

Het is de website DroidSans die – omdat de Galaxy Mega 2 toch al in die regio verkrijgbaar schijnt te zijn – het toestel op de kop tikte en er alvast voorzichtig een rondje mee op pad ging. En zo zien we dus voor het eerst het deels vernieuwde design in volle glorie – mét de kunstlederen achterkant die Samsung sinds de Galaxy Note 3 wel vaker gebruikt.

samsung-galaxy-mega-2-preview-2 Eerste preview Samsung Galaxy Mega 2 duikt op

Duidelijk zien we ook hoe de Galaxy Mega 2 voorzien is van Samsung’s nieuwste versie van de TouchWiz interface. Net als op de eerste Mega, is de Mega 2 het enige toestel waarin deze zich zonder foefjes ook in landschapsmodus kan draaien. Van de eerder genoemde, nieuwe Easy Side Panel feature is vooralsnog geen spoor te bekennen, maar omdat het hier gaat om een beknopte preview wil dit niet zoveel zeggen.

Het toestel op de hierboven getoonde foto’s heeft in ieder geval een 1,4 GHz quadcore processor van Samsung’s eigen makelij, inclusief het langverwachte 6 inch 720p HD scherm én een acht megapixel camera. De eerste foto’s van deze laatste zien er trouwens niet slecht uit, al zijn ze niet op het originele 8 MP formaat geplaatst.

samsung-galaxy-mega-2-camera-sample-1-300x234 Eerste preview Samsung Galaxy Mega 2 duikt opsamsung-galaxy-mega-2-camera-sample-2-300x225 Eerste preview Samsung Galaxy Mega 2 duikt op

Voorbeeldfoto’s van de Galaxy Mega 2 (klik voor groter)

Meer foto’s van de Galaxy Mega 2, inclusief méér cameravoorbeelden vind je bij DroidSans zelf, HIER.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee