Eerste camera samples van de Galaxy Alpha zijn binnen

Niet lang na de officiële release van de gloednieuwe Galaxy Alpha hebben we nu ook een paar camera samples te pakken gekregen van Samsung’s laatste speeltje.

De full resolutie foto’s hieronder geven een vrij goed beeld (pun not intentend) van waar de 12 megapixel camera allemaal toe in staat is. Er moet wel even bij worden vermeld dat de foto’s hieronder zijn gemaakt met een pre-release toestel en dus niet met het toestel wat in de winkels ligt, maar in principe zou dit niet af moeten doen aan de kwaliteit van de plaatjes.

De Galaxy Alpha heeft een meer dan degelijke 12 megapixel (auto-focus) camera met een f/2.2 diafragma, een focus lengte van 4.8 mm en een enkele LED flits. Net als de 16 megapixel ISOCELL camera bij de Galaxy S5 steekt ook de camera van de Galaxy Alpha een beetje uit aan de achterkant.

Tja, zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar een plaatje zegt natuurlijk meer dan duizend woorden 😉

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Praat mee