Een ‘officiële glimp’ van de Samsung Galaxy Note 4

Na het bekijken van een flinke sloot teaser video’s die Samsung de afgelopen dagen de wereld in slingerde, krijgen we dan eindelijk een eerste glimp van de Galaxy Note 4 te zien.

samsung-galaxy-note-4-teaser-afbeelding-2 Een 'officiële glimp' van de Samsung Galaxy Note 4

Op de vraag ‘worden we er heel veel wijzer van’ luidt het antwoord verrassingsloos ‘neen’. Oké, de randen van de Galaxy Note 4 glimmen, mits op de juiste manier belicht (in een computerrender, welteverstaan), wat wel of niet zou kunnen hinten op een metalen frame. En ook dit jaar geeft de S Pen géén licht – ja, dat staat er echt, in de kleine letters. Overigens lijkt van de getoonde S Pen het zwarte deel geribbeld – bij de S Pen van de Galaxy Note 3 is juist alleen het zilverkleurige uiteinde op die manier afgewerkt.

samsung-galaxy-note-4-s-pen Een 'officiële glimp' van de Samsung Galaxy Note 4

Genoeg gemuggenzift. Samsung brengt dus ook de laatste dagen voor de officiële onthulling van de Galaxy Note 4 door met het teasen van het toestel, en herinnert ons eraan dat de lancering op 3 september vanaf 15:00 live te volgen is op hun YouTube kanaal.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee