Samsung Galaxy Tab S testen in een taxi: een ritje in de Tab Cab

Hoe krijg je een willekeurige groep New Yorkers zo ver het scherm van de Samsung Galaxy Tab S te vergelijken met dat van andere tablets? Je monteert ‘m in een taxi. Natuurlijk.

samsung-galaxy-tab-s-tab-cab Samsung Galaxy Tab S testen in een taxi: een ritje in de Tab Cab

Niet schrikken, het is maar een Samsung medewerkster die door een raampje gluurt…

Dus je bent in New York, en roept een taxi. Je stapt in, en schrikt je wezenloos als een gordijntje open gaat en een enthousiaste medewerkster door het raampje naar achteren gluurt, geflankeerd door vier schermen met daarop een fiere leeuwenkop. Zelfs New Yorkers verwachten het niet.

Maargoed, dát is niet de moraal van het verhaal natuurlijk. Waar het om gaat is het feit dat 17 van de 20 passagiers zonder het te weten het scherm van de Galaxy Tab S kozen als het mooiste scherm van de vier. Nu is n=20 nog niet direct een wetenschappelijk verantwoord aantal proefpersonen, maar dat het WQHD Super Amoled scherm van de Tab S een goede eerste indruk maakt is niet verrassend.

Dus, dit is de Tab Cab:

Galaxy deal tips

Praat mee