Samsung Galaxy S5 tip: meer Tools in je Box

Een paar weken terug bespraken we al de Toolbox feature van de Samsung Galaxy S5. Hoe handig Toolbox ook kan zijn, de inhoud is vrij beperkt. Totdat je de S5 Toolbox Addon installeert.

samsung-galaxy-s5-toolbox-addon-meer-apps Samsung Galaxy S5 tip: meer Tools in je Box

Standaard passen er vijf icoontjes in de Toolbox van de Galaxy S5. Net genoeg om er je meest gebruikte apps in te proppen. Maar sommige gebruikers hebben nu eenmaal meer dan vijf apps die ze erg vaak gebruiken. Speciaal voor hen is er dus de S5 Toolbox Addon.

Deze app, die je ook kunt installeren op Galaxy S5 toestellen die níet geroot zijn, zorgt ervoor dat je tot wel 12 applicaties kwijt kunt in de Toolbox. Maar daar houdt het niet op. Je kunt namelijk ook nog eens verschillende lijsten met apps maken, die je vrij eenvoudig – via de switcher – kunt wisselen.

samsung-galaxy-s5-toolbox-addon-meer-apps-2 Samsung Galaxy S5 tip: meer Tools in je Box

De bediening van de S5 Toolbox Addon is vrij simpel – zeker als jet het type gebruik(st)ers bent dat graag méér dan vijf apps in de Toolbox propt.

De app is te vinden in de Play Store HIER voor één euro en elf cent, en vindt zijn oorsprong – net als de Fingersecurity app die we gisteren bespraken – op het XDA forum.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee