Samsung Galaxy S5 tip: apps beveiligen met Fingersecurity

Jaja, de Samsung Galaxy S5 heeft een vingerscanner. Standaard kun je daar een paar handige dingen mee doen, zoals je toestel ontgrendelen, PayPal beveiligen en de Privacystand afschermen. Maar dankzij een handige app kun je er nu ook íedere applicatie of functie van het toestel mee beveiligen.

samsung-galaxy-s5-fingersecurity-apps-beveiligen-vingerscanner Samsung Galaxy S5 tip: apps beveiligen met Fingersecurity

Speciaal voor de Galaxy S5 is er nu FingerSecurity: een app die de mogelijkheid biedt om individuele apps of functies achter slot en grendel – lees: de vingerscanner – te plaatsen.

FingerSecurity werkt ook op toestellen die níet geroot zijn, en biedt in feite gewoon een lange, lange lijst met álle apps en functies waar je de vingerscanner op los kunt laten, plus een paar overzichtelijke instellingen.

De app is vrij basic, maar doet zijn werk – voor zover we dit hebben uitgetest – prima. Wat ons betreft is het een mooi eerste voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is met de vingerscanner van de Galaxy S5.

Je vindt FingerSecurity in de Play Store HIER, en wel voor nop.

Heb jij de app al geprobeerd op één van Samsung’s andere, met een vingerscanner uitgerust toestellen, zoals de Galaxy S5 Mini of een Galaxy Tab S? Laat hieronder weten of en hoe FingerSecurity het daarop doet!

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

  1. Jaap zegt

    Eerste indruk (op een S5) is prima…. wel goed even alle instelling nazien.
    Ik heb timer instelling aangezet per geactiveerde app, want anders kan je na afsluiting er weer in zonder FingerSecurity.

Praat mee