Samsung Galaxy Note 4: onthulling op 3 september

Dat de lancering van de Samsung Galaxy Note 4 begin september op het programma staat is duidelijk. Opnieuw lijkt 3 september dé dag te worden.

wpid-samsung-galaxy-note-4 Samsung Galaxy Note 4: onthulling op 3 september

Het is niet de eerste keer dat 3 september genoemd wordt als datum waarop Samsung de Galaxy Note 4 zal onthullen. Enige tijd geleden kwam die dag al in het vizier.

En nu komt uit Zuid-Korea bevestiging dat op die datum het volgende Unpacked evenement wordt gehouden, waar traditioneel de volgende Galaxy Note smartphone het levenslicht ziet. De uitnodigingen voor het gebeuren – in Berlijn, om precies te zijn – worden binnenkort verstuurd.

De Galaxy Note 4 heeft vermoedelijk een 5,7 inch Super Amoled scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, en een camera met optische beeldstabilisatie. Ondanks geruchten over een gebogen display en zelfs een metalen behuizing, achten we de kans klein dat een versie van het toestel met dergelijke technologie of afwerking in ons land verkocht zal gaan worden.

Wel zien we met een beetje geluk een nieuwe S Pen technologie in de Note 4 opduiken, die dankzij ultrasoon geluid het bereik van de stylus aanzienlijk vergroot – en nieuwe mogelijkheden biedt voor het gebruik ervan.

Een onthulling begin september betekent zeer waarschijnlijk dat de Galaxy Note 4 nog voor het einde van die maand – rond 25 september – te koop zal zijn. Wil je een bericht ontvangen zodra het toestel in ons land te koop is? Schrijf je dan in voor onze emailnotificatie, linksboven op deze pagina!

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee