Samsung Galaxy Note 4 komt in zwart, wit, blauw, en goud, en met nieuwe flip cover

samsung-galaxy-note-4-flipcover-rond-venster Samsung Galaxy Note 4 komt in zwart, wit, blauw, en goud, en met nieuwe flip coverEen nieuwe week, een nieuw blik geruchten over de Samsung Galaxy Note 4. Of nouja, geruchten – dingen die zich al een beetje lieten raden, plus een foto die zó vaag is dat het bijna kunst is.

In ieder geval is het Evan Blass – ja, @evleaks – die weet te melden dat de Galaxy Note 4 te koop zal zijn in dezelfde kleuren als de Galaxy S5. Dat is op zich niet zo vreemd natuurlijk, en het wijst er mogelijk op dat het toestel van hetzelfde materiaal vervaardigd zal zijn: stroef polycarbonaat met putjes. Het kunstleerachtige materiaal dat Samsung gebruikte voor de Galaxy Note 3 is dus mogelijk alweer passé.

Nog minder concreet is de foto die opduikt op een nota bene Iraanse website. Naar verluid zien we de achterkant van de verpakking van een bij de Galaxy Note 4 behorende flip cover. De foto werd, zoals het hoort in het smartphonegeruchtencircuit, genomen met een camera zónder enige vorm van focus.

Nouja, in ieder geval zien we dus een flipcover met een rond venster. Een dergelijk ontwerp werd maanden geleden al vastgelegd bij Zuid-Korea’s patentbureau, wat de foto een zekere geloofwaardigheid geeft. Nog een foto van een flip cover met twéé vensters, en het feest is compleet.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

Praat mee