Samsung Galaxy Note 2 met 4G van T-Mobile krijgt Android 4.4 KitKat update

Nog geen twee weken geleden kreeg T-Mobile’s branded Samsung Galaxy Note 2 zónder 4G verbinding de update naar Android 4.4 KitKat. Vanaf vandaag is ook de branded Galaxy Note 2 mét 4G verbinding – de GT-N7105 – aan de beurt.

samsung-galaxy-note-2-4g-tmobile-update Samsung Galaxy Note 2 met 4G van T-Mobile krijgt Android 4.4 KitKat update

Deze update – met firmwareversie XXUFNE3 – brengt dus Android 4.4 KitKat naar T-Mobile’s Galaxy Note 2 4G, en is beschikbaar via het toestel zelf en natuurlijk via Samsung’s Kies software op de PC.

De sprong van Android 4.3  naar 4.4 gaat gepaard met een bescheiden vernieuwing van de interface – waaronder nieuwe, witte icoontjes in de notificatiebalk – en een aantal andere nieuwe mogelijkheden die we HIER al een keer beschreven.

Heb jij een Note 2 4G van T-Mobile, en de update van vandaag al geïnstalleerd? Wat zijn jouw ervaringen?

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Tsikimo zegt

  Pffff wanneer komt nou eens de gewone Note II aan de beurt?
  Zo ongelooflijk waardeloos dat dat zó lang moet duren! Bah!

  • Fruitmelk zegt

   En de mega 6.3 ? Die zou volgens bronnen als in juni komen.. Samsung weet telkens weer het vertrouwen dan de consument te beschadigen.

 2. Nina Jose zegt

  Helaas klopt de tijd niet meer na de update. Moet eerst het scherm ontgrendelen voordat de juiste tijd wordt weergegeven. Jammer. Ook de kleiner toetsen voor de ontgrendeling vind ik niet handig. Was juist blij dat ze naar de vorige update groter waren geworden.

 3. Ton1966 zegt

  Whatsapp laat het toetsenbord niet verschijnen
  Geld ook voor ing app
  Hij is ongelooflijk traag geworden
  Hoe kom ik van deze update af?

 4. Ton1966 zegt

  Correctie
  Toetsenbord reageert bij geen enkele app goed. Verdwijnt voor je iets kunt typen. Wat een waardeloze update. Graag een roll back procedure.

Praat mee