Samsung Galaxy Mega 2 duikt op in benchmark, toont verwarrende specificaties

Dat de Samsung Galaxy Mega 2 eraan komt is al een tijdje volledig duidelijk, en stiekem weten we al een aantal specificaties van het toestel. In de database van de GFXBench benchmark duikt het toestel nu ook op.

samsung-galaxy-mega-2-gfxbench-benchmark Samsung Galaxy Mega 2 duikt op in benchmark, toont verwarrende specificaties

En zo komen we dus een hoop meer te weten over de Galaxy Mega 2, ware het niet dat de hierbovende 4, getoonde technische specificaties nogal verwarrend zijn.

Zo zien we onder meer Qualcomm’s Adreno 306 grafische processor, die voor zover bekend gebruikt wordt op de Snapdragon 410 SoC – een 64 bit processor. Dat deze eraan komt is al langer bekend, maar of Samsung de Galaxy Mega 2 voorziet van een 64 bit processor is nog maar de vraag.

Ook 4,7 megapixel camera aan de voorzijde van het toestel roept vragen op. Een dergelijke camera heeft zin als het toestel een QHD scherm heeft met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels – en zelfs dan is de resolutie nogal hoog voor een frontcamera. Van de Galaxy Mega 2 weten we echter – en dat wordt hierboven ook bevestigd – dat het toestel een 720p HD scherm heeft.

De schermafmeting van 5,9 inch lijkt wel aardig te kloppen. Tenminste, uit eerder opgedoken gegevens bleek een diagonaal van 5,97 inch.

Maargoed, het zou niet de eerste keer zijn dat een vermelding in GFXBench’s database curieuze, foutieve details bevat. Echter, het zou ook niet de eerste keer zijn dat we verrast worden door de specificaties van een nieuw toestel. En dus wachten we nog maar even af met het trekken van definitieve conclusies…

(via)

 

 

 

Galaxy deal tips

Praat mee