Krijgt de Galaxy Note 4 een iris-scanner?

Een tweet van @SamsungExynos heeft ons doen afvragen of de toekomstige Galaxy Note 4 misschien een iris-scanner aan boord zal hebben. In het bericht wordt gesproken over verbeterde veiligheid features die ‘helemaal uniek’ zijn voor een smartphone met daarbij een afbeelding van een toestel met een groot oog op de voorkant.

Dit zou een aanwijzing kunnen zijn dat Samsung actief bezig is met het ontwikkelen van nieuwe manieren om toekomstige gadgets te beveiligen. De Galaxy S5 en iPhone 5S hebben nu al vingerafdruk scanners ingebouwd zitten, maar een iris-scanner waarmee je smartphone pas aangaat als jij er specifiek naar kijkt zou misschien de volgende stap kunnen zijn.

Naar verluid zal Samsung de Note 4 officieel in September onthullen tijdens IFA 2014. Volgens de geruchten heeft de Galaxy Note 4 een 5,7 inch qHD scherm, Exynos 5433 octa-core processor, Mali-T760 GPU, 3GB RAM, 32GB intern geheugen, een 16-megapixel camera en Android 4.4 KitKat. 

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

Praat mee