Firmware update voor de Samsung Galaxy S3 Neo

De inmiddels ook in Nederland verkrijgbare Samsung Galaxy S3 Neo krijgt vandaag een bescheiden firmware update.

samsung-galaxy-s3-neo-1 Firmware update voor de Samsung Galaxy S3 Neo

De Galaxy S3 Neo – zeg maar: de Galaxy S3 mét Android 4.4 KitKat – krijgt in ons land vandaag de eerste update sinds de stille release van het toestel.

Met deze firmware – nummertje XXUANG1 – blijft het Android besturingssysteem gewoon bij versie 4.2.2. Het gaat hier dus om een echte stabiliteitsupdate, die alleen achter de schermen wat kreukels in de software gladstrijkt.

Heb jij deze update al geïnstalleerd? Wat merk jij er zoal van?

(via)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Martijn zegt

  Wat vooral opvalt na de update, is dat de camera een stuk sneller is geworden.
  Zowel in opstarten als foto’s maken.
  Vergelijkbaar met de lumia 640 van Microsoft, die ook een zeer snelle camera heeft.

 2. Pat zegt

  Zwaar kloten deze update, telefoon blijft continue hangen. Verschillende links in oa facebook werken niet meer.ook andere toepssingen werken niet meer naar behoren. Toestel is geruineerd. Ook mijn vrouw heeft hetzelfde toestel met dezelfde problemen. Voor het eerst denk ik om samsung te verlaten en een ander toestel te kopen wat wel werkt.samsung/Android zet zichzelf zo buiten spel.
  Een geluk het is geen nieuw toestel. Ik geef samsung een week de tijd om het een en ander op te lossen. en daarna is het goodbey samsung.

 3. Paul zegt

  Ik heb hetzelfde klote update mijn toestel is ook geruineert baal als een stekker hij deed het super voor de update wie kan mij vertellen hoe ik die update VERIJDER

Praat mee