Europese Samsung Galaxy S5 LTE-A krijgt Bluetooth certificering

Een Samsung Galaxy S5 variant mét LTE-A verbinding heeft inmiddels het Bluetooth certificatieproces doorlopen, en is weer een stapje dichter bij een officiële release.

samsung-galaxy-s5-lte-a-sm-g901f-bluetooth Europese Samsung Galaxy S5 LTE-A krijgt Bluetooth certificering

Deze Galaxy S5 met modelcode SM-G901F – waarbij de ‘F’ aanduidt dat het toestel bestemd is voor de Europese markt – was lange tijd in het vizier als de Galaxy S5 ‘Prime’. Inmiddels weten we dat het om een Galaxy S5 met ultrasnelle LTE-Advanced (4G+) verbinding gaat, maar dat veel van de overige specificaties overeenkomen met de S5 zoals we deze al kennen.

Zo weten we dat het toestel over een 1080p full HD beeldscherm beschikt, en niet – zoals zijn Koreaanse tegenhanger met modelcode SM-G906 – over een QHD resolutie.

Voor nu is de Bluetooth certificering van de Galaxy S5 LTE-A in ieder geval een aanwijzing dat een officiële aankondiging nadert.

Of het toestel ook naar Nederland komt, is officieel nog niet bekend. Wel gebruikte KPN de S5 LTE-A enige tijd geleden al om de mogelijkheden van haar eigen 4G+ netwerk te demonstreren, en dus lijkt de kans aanwezig dat deze tenminste in KPN’s assortiment kan belanden.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

  1. danny zegt

    we laten ons naaien door samsung als je de s5 samsung pakt ik wacht wel anders een iphone 6 samsung ik laat me niet nog eens naaien s3 i9300 s3 i9305 4g lte ik wil de samsung s5 lte-a dutch nederland ja

Praat mee