Een voorproefje van de Samsung Galaxy Tab S op je tablet of smartphone

Bijna arriveert de Samsung Galaxy Tab S in de winkel. Wil je alvast een voorproefje van wat deze nieuwe tablets met Super Amoled scherm zoal te bieden hebben? Check dan de Galaxy Tab S Experience app.

samsung-galaxy-tab-s-experience-app-1 Een voorproefje van de Samsung Galaxy Tab S op je tablet of smartphone

Deze – uiteraard gratis – app biedt je een preview van de belangrijkste features van de Galaxy Tab S, zoals de vingerscanner, de mogelijkheid om ‘m aan je smartphone te koppelen, én natuurlijk vooral van het Super Amoled scherm.

samsung-galaxy-tab-s-experience-app-2 Een voorproefje van de Samsung Galaxy Tab S op je tablet of smartphone

De app werkt op iedere Android tablet en smartphone met versie 2.2 of hoger, maar laten we wel wezen: je kunt natuurlijk de ervaring van een Amoled scherm per definitie niet nabootsen op een LCD scherm. Het idee is er wel. In de ‘vergelijker’ – zie hierboven – krijg je tenminste enigszins een beeld van het verschil tussen beide schermtypes.

Heb je al een smartphone met Amoled scherm? Dan weet je wat Samsung bedoelt, en biedt de app alleen een simpel overzicht van de overige features. Maarja, die Galaxy Tab S tablets draaien toch voor 90% om dat ontzettend goede scherm.

Je vind de Galaxy Tab S Experience app in de Play Store, HIER.

Galaxy deal tips

Praat mee