Dit is waarom je Samsung’s Premium LEVEL headphones moet hebben! [Infographic]

Nog niet zo lang geleden heeft Samsung haar nieuwe LEVEL Premium headphone series op de markt gezet voor iedereen die niet te beroerd is om een extra centje of twee uit te geven voor de beste kwaliteit muziek en geluid uit zijn of haar smartphone/tablet.

Maar ja, waarom zou je meer dan €150,- uitgeven aan een paar oordopjes als je voor 10 keer zo minder geld ook ‘gewone’ headphones kunt krijgen bij menig supermarkt. Om deze vraag te beantwoorden hebben de Koreanen een prachtige en informatieve Infographic gemaakt waarin haarfijn wordt uitgelegd waarom de LEVEL headphones hun geld meer dan waard zijn.

Er wordt gesproken over de LEVEL On, LEVEL In en LEVEL Over functies als wel over de ‘touchless controls‘ en actieve noise cancellation. Tja, zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan, maar wie kan het nou beter vertellen dan de Koreanen zelf? Hieronder de infographic met alle details over de LEVEL headphones:

Samsung-Level-infographic Dit is waarom je Samsung's Premium LEVEL headphones moet hebben! [Infographic]

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee