Samsung in zee met Marvel Comics – exclusieve content voor de Tab S

Gebruikers van de laatste paar high-end Samsung toestellen hebben vaker wel dan niet mogen genieten van exclusieve Premium content voor hun toestel. De gloednieuwe Galaxy Tab S moet deze traditie natuurlijk in ere houden, dus ook dit keer heeft Samsung weer een interessante deal weten te sluiten.

marvel-logo-wallpaper-1024x552 Samsung in zee met Marvel Comics - exclusieve content voor de Tab S

Dit keer geen jaar lang gratis muziek op Spotify of talloze Gigabytes aan Dropbox opslag, maar drie maanden gratis toegang tot het gigantische assortiment aan Marvel Comics. Elke Galaxy Tab S zal een proef abonnement op Marvel comics hebben waarmee gebruikers naar hartenlust alle Captain America, Hulk en Spiderman strips kunnen lezen.

Naast alle comics krijgen de gelukkige Tab S eigenaren ook nog eens sneak peeks voor toekomstige Marvel films,  dus ook voor Avengers: Age of Ultron 🙂 Of het hier alleen gaat om korte trailers of meer uitgebreid ‘behind the screens’ videomateriaal is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat Samsung deze partnerschap natuurlijk gaat gebruik om nog eens extra te adverteren in toekomstige Marvel films. Dus bereid je maar alvast voor op een stormloop aan Samsung/Marvel commericals deze zomer 😉

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee