Samsung Galaxy W: een zeven inch smart… uhm… phone

De oplettende lezer weet het natuurlijk direct: Samsung’s Galaxy W bestond al. Tenminste, hier te lande. Dat weerhoudt de Zuid-Koreanen er niet van in hun thuisland nóg een toestel met dezelfde naam te lanceren. Maar dat is niet het meest opvallende aan deze nieuwe smartphone. Dat is namelijk het zeven inch beeldscherm.

samsung-galaxy-w Samsung Galaxy W: een zeven inch smart... uhm... phone

Een Galaxy smartphone met een zeven inch scherm? Dat is dan toch gewoon een Galaxy Tab waarmee je kunt bellen? Ja en nee. Qua design heeft Samsung deze nieuwe Galaxy W duidelijk gekozen voor een apparaat dat eruit ziet als een telefoon – met dezelfde kunstlederen achterklep als de Galaxy Note 3.

Ondanks het fikse scherm is het toestel voorzien van een scherm met ‘maar’ een 720p HD resolutie, terwijl het kloppend hart gevormd wordt door een 1,2 GHz quadcore processor.

Als je nu denkt: jemig, dat is toch echt te groot, dan heb je misschien wel gelijk. Hier in Europa kijken we – ondanks het enorme succes van bijvoorbeeld de Galaxy Note serie – nog net wat anders tegen dit soort dingen aan dan in bijvoorbeeld Zuidoost-Azië. En voor díe markt is deze Galaxy W juist bestemd. Tenminste, het zou ons niets verbazen als hij nooit in onze winkels zal belanden, en we nog even moeten afwachten wat bijvoorbeeld de Galaxy Mega 2 gaat brengen.

(via)

 

Galaxy deal tips

Praat mee