Samsung Galaxy S5 tip: de ‘verborgen’ Menu toets

Wie al eerder een Galaxy had, zal op de nieuwe Samsung Galaxy S5 even moeten wennen aan de nieuwe toetsen. De klassieke Menu toets is namelijk vervangen door een taakbeheer toets, door Samsung in de handleiding van het toestel nog steeds Menu toets genoemd. Toch zit de ‘oude’ Menu toets er nog steeds. Als je weet waar, of hoe.

samsung-galaxy-s5-menu-toets-knop Samsung Galaxy S5 tip: de 'verborgen' Menu toets

Als je de ‘oude’ functie van de Menu toets wilt gebruiken, hoef je maar één ding te doen: de toets wat langer aanraken. Doe je dit kort, krijg je het taakbeheer menu te zien, hou je ‘m iets langer vast, krijg je – afhankelijk van wat je net aan het doen bent – gewoon zoals vroeger de opties zelf te zien.

Simpel, maar je moet het maar net even weten!

samsung-galaxy-s5-menu-toets-knop-2 Samsung Galaxy S5 tip: de 'verborgen' Menu toets

Links de Menu toets kort aangeraakt: taakbeheer. Rechts iets langer: de ‘oude’ menu functie (bijv. de browser)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

  1. Fikri zegt

    ik hoop toch stiekem dat ie eind deze maand of begin juli uitkomt… mijn abbo loopt namelijk af op 9 juli… wil niet tot september wachten.

  2. lazslo zegt

    Heel erg bedankt voor deze tip! Ik kon eerst mijn woordenboek Spaans niet meer omzetten van spaans-nl naar nl-spaans na het “verdwijnen” van de vertrouwde menuknop. Dat kan nu wel weer, dank zij jullie tip! Gracias!!!

Praat mee