Samsung Galaxy S5 tip: de eenvoudige stand

Tja, die Samsung Galaxy S5. Een toestel vol mogelijkheden, opties, en verrassende – doch soms ietwat overbodige – snufjes. Maar wat als je nu wél de goede camera en het fantastische scherm wilt, maar zonder alle complexiteit? Voor zulke gebruik(st)ers heeft Samsung – net als op andere Galaxy toestellen – de Eenvoudige stand.

samsung-galaxy-s5-eenvoudige-stand-tip1 Samsung Galaxy S5 tip: de eenvoudige stand

Je schakelt de Eenvoudige stand, uhm, eenvoudig in door in het Instellingen menu, onder het kopje Aanpassen, te tikken op Eenvoudige stand (1). Selecteer deze vervolgens (2), en kies eventueel de afzonderlijke applicaties waarin je een eenvoudiger interface voorgeschoteld wilt krijgen (3). Als je dit gedaan hebt, tik je op Gereed (4).

samsung-galaxy-s5-eenvoudige-stand-modus Samsung Galaxy S5 tip: de eenvoudige stand

Door het bij de Eenvoudige stand behorende grotere lettertype is deze – in combinatie met de grotere iconen – uitermate geschikt voor gebruik(st)ers met een wat minder optimaal gezichtsvermogen.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee