‘Samsung Galaxy S5 Mini vanaf half juli wereldwijd te koop’

Hoewel we over de Samsung Galaxy S5 Mini in feite al alles weten wat erover te weten valt, is het toestel nog steeds niet officieel gelanceerd. Dit kan niet lang meer duren, want Samsung zou van plan zijn het toestel vanaf half juli te gaan verkopen.

samsung-galaxy-s5-mini-1 'Samsung Galaxy S5 Mini vanaf half juli wereldwijd te koop'

Nadat de Galaxy S5 Mini eerder al uitgebreid poseerde voor verschillende foto’s, én alle specificaties van het toestel al op straat lagen, hebben de mannen van Sammobile nu vernomen dat Samsung half juli wil starten met de verkoop. Het lijkt erop dat de S5 Mini, net als zijn grotere broer, min of meer gelijktijdig overal ter wereld zal worden gelanceerd.

De Galaxy S5 Mini is voorzien van een 4,5 inch 720p HD Super Amoled scherm, een 1,4 GHz quadcore processor, een acht megapixel camera, én dezelfde vingerscanner die we kennen van de ‘grote’ Galaxy S5.

Als klap op de vuurpijl kreeg de Galaxy S5 Mini ook de IP67 certificatie mee, wat wil zeggen dat het toestel stofdicht is, en waterdicht tot één meter diepte gedurende minstens een half uur.

Zoals gezegd: als Samsung het toestel daadwerkelijk al vanaf half juli wil gaan verkopen, moeten in feite één dezer dagen al de officiële onthulling gaan meemaken.

Beste Galaxy S5 Mini deals per provider

Praat mee