Samsung Galaxy Note 4: ‘vier versies, waarvan nul gebogen’

Het werd tijd dat onze favoriete Russische insider Eldar Murtazin zich met het roddelcircuit rond de Samsung Galaxy Note 4 ging bemoeien. Naar aanleiding van het nieuws van gisteren – twee versie van de Galaxy Note 4, eentje plat, een met gebogen scherm – doet hij ook een duit in het zakje.

samsung-galaxy-note-4 Samsung Galaxy Note 4: 'vier versies, waarvan nul gebogen'

Op Twitter antwoordt de beste man desgevraagd dat er vier varianten van de Galaxy Note 4 op de markt zullen verschijnen, maar dat géén van deze versies uitgerust zal zijn met een gebogen beeldscherm. Wat deze vier versies dan wel zijn licht hij verder niet toe.

Mogelijk gaat het dan bijvoorbeeld om twee versies van de Galaxy Note 4 zelf – zoals we onlangs al konden lezen, eentje met Qualcomm’s Snapdragon processor, en eentje met Samsung’s eigen Exynos octacore chip – en twee varianten van een Galaxy Note 4 Neo. Hoewel we van deze laatste natuurlijk nog helemaal niets weten, is het na de Galaxy Note 3 Neo niet meer dan logisch dat Samsung een budgetversie van de Note 4 op de markt zal brengen. Vermoedelijk met het Neo-predikaat.

Wél voegt Murtazin eraan toe dat het prijskaartje van de Galaxy Note 4 zal afwijken van voorgaande toestellen in dezelfde serie. De Note serie was al prijzig, en mogelijk doet de Note 4 hier nog een schepje bovenop – of juist niet natuurlijk, Murtazin houdt zijn virtuele kaken verder stijf op elkaar.

En zo lijkt het hele ‘nieuwe-vormfactor-danwel-driezijdig-scherm-gerucht’ binnen enkele dagen volledig uit de wereld geholpen – zoals we in feite al een beetje hadden voorspeld, zeg maar.

Overigens lijkt het erop dat de Galaxy Note 4 inderdaad ongeveer dezelfde afmetingen krijgt als zijn voorganger, de Galaxy Note 3. In de Indiase importdatabase Zauba duikt het toestel – tenminste, een Note met modelcode SM-N910, wat waarschijnlijk de Note 4 – op met een schermdiagonaal van 5,7 inch. Nu is de data in Zauba allerminst betrouwbaar, maar als bevestiging van een eerder gerucht kan het toch dienen.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

Praat mee