‘Samsung Galaxy Note 4 komt samen met Gear 3’

Als we de bekende maar altijd anonieme ‘bronnen binnen de industrie’ mogen geloven, zal Samsung de Galaxy Note 4 hand in hand lanceren met de volgende Gear, de Gear 3.

GalaxyGear-Press-01-900-80 'Samsung Galaxy Note 4 komt samen met Gear 3'

Vorig jaar zag de eerste Galaxy Gear het levenslicht als compagnon van de Galaxy Note 3, terwijl de Gear 2 – inmiddels ontdaan van het predikaat Galaxy, want niet draaiend op het Android besturingssysteem – onlangs samen met de Galaxy S5 de markt betrad. En nu zou Samsung dus alweer werken aan de opvolger van de Gear 2, die we voor het gemak maar even Gear 3 noemen.

Samsung’s volgende generatie smartwatch schijnt dus al begin september, tegelijk met de Galaxy Note 4, het levenslicht te gaan zien, als de bronnen van de Korea Herald het bij het juiste eind hebben.

De vaart zit er bij Samsung’s smartwatch-afdeling goed in. We zouden bijna zeggen ‘doe eens rustig aan mensen’ – veel consumenten vinden het helemaal niet zo leuk als hun hypermoderne, gloedjenieuwe gadget binnen zes maanden alweer vervangen wordt, tenslotte.

Maargoed, de smartwatchmarkt is jong, en Samsung is natuurlijk geenszins van plan haar overdreven grote marktaandeel zomaar op te geven.

Aan de andere kant: eerder nog lazen we dat de Galaxy Note 4 mogelijk een team zou gaan vormen met Samsung’s nieuwe slimme bril, Gear Glass of mogelijk Gear Blink genaamd. Dus tenzij Samsung inderdaad een complete garderobe gaat combineren met de Note 4, zouden we de geruchten op dit moment nog maar even met een korreltje zout nemen.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee