Samsung Galaxy Note 4 klaar voor productie, release rond 25 september

Over een maand of drie moet de Samsung Galaxy Note 4 in de winkels liggen. Het wordt dus langzaam tijd om er een paar te gaan fabriceren, zou je denken. En inderdaad, dat is precies het geval. Als releasedatum komt 25 september in beeld.

samsung-galaxy-note-4 Samsung Galaxy Note 4 klaar voor productie, release rond 25 september

Volgens Zuid-Koreaanse bronnen maakt Samsung zich op voor de massaproductie van de Galaxy Note 4, die vanaf eind juni, begin juli in grote aantallen van de band moet gaan rollen om een wereldwijde release in september mogelijk te maken.

Overigens vermeldt hetzelfde bericht dat Samsung het toestel snel na afloop van de Berlijnse IFA beurs – 5 t/m 10 september – wil gaan verkopen, waarbij een wereldwijde releasedatum van 25 september genoemd wordt. Hiermee zou Samsung voor de Galaxy Note 4 een vergelijkbaar introductie- en releaseschema aanhouden als vorig jaar bij de Galaxy Note 3 – in feite allerminst verrassend dus.

Als we het geruchtencircuit mogen geloven, zal de Galaxy Note 4 Samsung’s eerste smartphone zijn met een QHD scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Dan tellen we de alleen in Zuid-Korea verkrijgbare Galaxy S5 LTE-A voor het gemak even niet mee, natuurlijk.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

Praat mee