Samsung Galaxy Note 4 duikt op in AnTuTu benchmark – twee versies, twee processoren

Het was nog niet zo lang geleden dat je kon lezen dat de Samsung Galaxy Note 4 waarschijnlijk in twee uitvoeringen, met twee processoren op de markt zal verschijnen. Dit lijkt nu bevestigt door het opduiken van het toestel in de database van de AnTuTu benchmark – inderdaad in twee versies, met verschillende processoren.

samsung-galaxy-note-4-antutu Samsung Galaxy Note 4 duikt op in AnTuTu benchmark - twee versies, twee processoren

Om precies te zijn, zien we twee toestellen met modelcode SM-N910 – zeer waarschijnlijk de Galaxy Note 4 dus. De ene, de SM-N910C, is uitgerust met Samsung’s eigen Exynos 5433 octacore processor. Dit is tevens de toestelversie die – als de geruchten kloppen – naar Europa komt, al zal deze dan de modelcode SM-N910F mee krijgen.

En dan is er nog de SM-N910S, die als kloppend hart Qualcomm’s Snapdragon 805 processor heeft, inclusief krachtige Adreno 420 grafische processor. Zijn Exynos tegenhanger regelt zijn grafische zaakjes met ARM’s Mali T760 GPU, ook geen flauwe jongen.

De schermresolutie van 2560 bij1440 pixels mag inmiddels geen verrassing meer heten, evenals de 16 megapixel camera, 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslagcapaciteit.

De officiële lancering van de Galaxy Note 4 wordt op of rond drie september verwacht, aan de vooravond van de Berlijnse IFA beurs. Verkrijgbaarheid volgt dan met een beetje geluk later die maand.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee