Samsung Galaxy K Zoom krijgt speciale versie Vine app

Twitter’s Vine app is leuk: toffe, mooie, creatieve, of domme,vreemde, rare, maar altijd korte filmpjes die per mobiel de wereld ingeslingerd worden. En voor de Galaxy K Zoom lanceren Samsung en Vine een speciale versie van de app.

samsung-galaxy-k-zoom-vine-app Samsung Galaxy K Zoom krijgt speciale versie Vine app

Want wat is er nu beter dan het maken van toffe, mooie, creatieve, of domme, vreemde en rare filmpjes mét de mogelijkheid tot 10x in te zoomen, dankzij de optische zoom van de Galaxy K Zoom?

Gebruikers met de Galaxy K Zoom zullen merken dat hun Vine app voorzien is van speciale zoom toetsen op het opnamescherm, zodat je de krachtige lens van het toestel eenvoudig kunt inzetten bij het maken van jouw Vines.

Voor de goede orde onderstreept Sun Hong Lim, Senior Vice President of Mobile Communications Business van Samsung, dat deze move laat zien dat het bedrijf zich sterk maakt voor innovatie, en de creatieve behoeften van haar gebruikers. Wij vinden het gewoon een leuk detail, dat je óók in Vine gebruik kunt maken van de optische zoom van de Galaxy K Zoom.

Galaxy deal tips

Praat mee