Samsung Galaxy K Zoom: voorbeeldfoto’s, aanbiedingen

Eind april gelanceerd, en met ingang van nu in de Nederlandse winkels – de Samsung Galaxy K Zoom ging lang door het leven als de Galaxy S5 Zoom, maar bleek uiteindelijk het begin van een geheel nieuwe ‘K-serie’. Tijd om te kijken wat het beestje allemaal kan, met zijn 20,7 megapixel lens.

samsung-galaxy-k-zoom-voorbeeld-5 Samsung Galaxy K Zoom: voorbeeldfoto's, aanbiedingen

Donker, mét flits (voor originele grootte zie HIER)

De hier getoonde foto’s komen natuurlijk uit Samsung’s eigen koker – als je dan toch wilt laten zien wat de Galaxy K Zoom kan kun je maar beter zorgen dat goede fotografen mooie plekjes uitzoeken voor hun kiekjes, tenslotte.

samsung-galaxy-k-zoom-voorbeeld-4 Samsung Galaxy K Zoom: voorbeeldfoto's, aanbiedingensamsung-galaxy-k-zoom-voorbeeld-1 Samsung Galaxy K Zoom: voorbeeldfoto's, aanbiedingen

Links daglicht (origineel HIER), rechts nacht (origineel HIER)

Dat neemt niet weg dat het getoonde materiaal voor een apparaatje dat óók door het leven gaat als smartphone behoorlijk goed lijkt te zijn – de Galaxy K Zoom deelt in ieder geval niet de achilleshiel van de camera van de Galaxy S5, namelijk de opnames bij weinig licht.

samsung-galaxy-k-zoom-voorbeeld-2 Samsung Galaxy K Zoom: voorbeeldfoto's, aanbiedingensamsung-galaxy-k-zoom-voorbeeld-3 Samsung Galaxy K Zoom: voorbeeldfoto's, aanbiedingen

Links indoor (origineel HIER), rechts de obligate voedselfoto (origineel HIER)

Rest de vraag: is de Galaxy K Zoom nu uiteindelijk een camera of een smartphone? Vorig jaar, bij de Galaxy S4 Zoom was deze nog vrij eenvoudig te beantwoorden vanwege de dikte van het toestel, maar de K Zoom is een flink stuk dunner waardoor het onderscheid weer een stapje verder wegvalt.

Toch lijkt ook Samsung zelf het apparaat voornamelijk als camera te zien, en ook wij zijn geneigd dit label erop te plakken – het zal wel aan de lens liggen. Wél is het een ontzettend compacte camera, die erg mooie kiekjes maakt, én over alle gemakken van een smartphone beschikt. En zo wordt de Galaxy K Zoom toch een interessant alternatief voor Nokia’s high end Lumia modellen.

Meer voorbeeldfoto’s vind je in ieder geval op het Flickr account van Samsung Camera (dank, Jan, voor de tip!)

De Galaxy K Zoom is te koop voor net onder de 500 euro, waarbij de witte versie nú al direct leverbaar is bij een aantal winkels. De zwart/grijze versie volgt spoedig. Hieronder vind je alvast een overzicht met aanbiedingen:

Samsung Galaxy K Zoom aanbiedingen:

Coolblue
GSMWijzer
StudMobiel
Typhone
Bol.com
gcbutton Samsung Galaxy K Zoom: voorbeeldfoto's, aanbiedingengcbutton Samsung Galaxy K Zoom: voorbeeldfoto's, aanbiedingengcbutton Samsung Galaxy K Zoom: voorbeeldfoto's, aanbiedingengcbutton Samsung Galaxy K Zoom: voorbeeldfoto's, aanbiedingengcbutton Samsung Galaxy K Zoom: voorbeeldfoto's, aanbiedingen
Prijs zonder abo€ 499,99€ 495,-€ 495,-€ 498,-€ 496,-
Prijs met aboGRATIS!€ 196,-€ 196,-GRATIS!-
AbonnementTelfortTele2Tele2Vodafone-
Min/SMS
Databundel
150/100
500 MB
200/200
500 MB
200/200
500 MB
300/onb.
1000 MB
-
Kosten p/mnd€ 29,-€ 20,-€ 20,-€ 40,--

Galaxy deal tips

Praat mee