Onthulling Samsung Galaxy Tab S live te volgen – flip covers nu al te zien

Morgennacht is het zover: in New York zal Samsung haar nieuwe Galaxy Tab S tablet serie – mét Amoled schermen – lanceren. Idealiter spring je natuurlijk even in het vluigtuig, om vanaf zeven uur ’s avond in Madison Square Garden met eigen ogen Samsung’s nieuwe high end tablets te kunnen aanschouwen.

samsung-galaxy-tab-s-flipcover-1 Onthulling Samsung Galaxy Tab S live te volgen - flip covers nu al te zien

Maar vooruit – we snappen dat dit niet voor iedereen haalbare kaart is. Daarom willen we je wijzen op de mogelijkheid om het gebeuren live te volgen op YouTube, en wel HIER. Hou er dan wel rekening mee dat zeven uur ’s avonds in New York overeenkomt met één uur ’s nachts hier.

De oplettende lezer zal nu opmerken dat Samsung de Galaxy Tab S dus – vanuit Europees perspectief – op vrijdag de dertiende onthult. Toeval? Lef? Ach, na de lancering van de Galaxy Tab 4 serie op één april kan dit ook wel.

samsung-galaxy-tab-s-flipcover-2 Onthulling Samsung Galaxy Tab S live te volgen - flip covers nu al te zien

En inderdaad, hierboven zie je alvast een paar foto’s van de bij de Galaxy Tab S serie behorende flipcovers. Want die zijn ook al uitgelekt. Check meer foto’s bij Sammobile zelf.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee