En daar is de Samsung Galaxy Core 2

De volgende in het rijtje mid range smartphones die Samsung vandaag onthult is de Galaxy Core 2, die op bijna alle fronten zijn voorganger voorbij streeft. En waarvan de meeste specificaties eerder al uitlekten.

samsung-galaxy-core-2 En daar is de Samsung Galaxy Core 2

De Galaxy Core 2 is uitgerust met een 4,5 inch beeldscherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels. De camera heeft een resolutie van vijf megapixels, terwijl de 1,2 GHz quadcore processor het hele zaakje, inclusief Android 4.4 KitKat en Samsung’s vernieuwde TouchWiz interface draaiende houdt.

samsung-galaxy-core-2-specs En daar is de Samsung Galaxy Core 2

 

De Core 2 biedt dus, ten opzichte van zijn voorganger de Galaxy Core, voornamelijk een groter scherm en snellere hardware. Het toestel zal vanaf augustus in de winkels liggen, en krijgt een adviesprijs mee van 180 euro.

Samsung Galaxy Core 2 technische specificaties:

samsung-galaxy-core-2-technische-specificaties En daar is de Samsung Galaxy Core 2

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Simone zegt

  Sinds gisteren de Samsung Galaxy Core 2, fijn foontje maar er is 1 ding waar ik niet achter kom.
  Via de Kies3 applicatie muziek op mijn foontje gezet maar waar vind ik dat nu terug op mijn foon om deze af te spelen?

  Ergens zal ik het wel verkeerd begrijpen dus wie kan mij vertellen hoe ik dit moet doen?

  Alvast bedankt en groetjes van Simone

   • Sinimas zegt

    Ik heb er de “standaard” app Play Music erop staan maar als ik die open vind ik ze echt niet terug. Doe ik daar dan iets fout mee of moet ik ze ergens anders zoeken?

    • Michel zegt

     Als het goed is heb je ook de MP3 speler van het toestel zelf, die staat tussen je apps met de naam Muziek. Met de Play Music app kun je geloof ik je eigen muziek tonen door het menu te openen (de drie streepjes linksbovenin). Check of de schakelaar ‘Alleen gedownload’ uit staat (grijs is). Ga naar Instellingen en tik op Vernieuwen.

     • Sinimas zegt

      Dat dacht ik ook dat dat erop zou zitten maar niet dus. Althans ik kan m niet vinden.

     • Michel zegt

      Hm, dat is, uhm, vreemd… die zou er toch echt moeten zijn. En via Play Music lukt het ook niet als je de weergave ‘vernieuwt’?

 2. Sinimas zegt

  Ja vreemd he, als ik ga naar Play Music en dan via die 3 streepjes links bovenin naar mijn bibliotheek, waar ik via kies3 de muziek wel vind, kan ik het niet terug vinden.
  Snap er echt geen hout van

 3. Sinimas zegt

  Via Kies3 heb ik muziek op mijn mobiel gezet. Stom genoeg nergens dus terug te vinden.
  Nu heb ik het volgende gedaan,
  De usb kabel aan de telefoon en pc gedaan, dan getikt op usb opties en dan niet Media-apparaat aangegeven maar Camera (ptp) aangeklikt na een tip van een collega van mijn man.

  Nu is de telefoon te vinden in de verkenner van de pc.
  Daarna handmatig op card en dan bij Music mijn muziek erop gezet en whalla, nu kan ik wel via Play Music mijn eigen muziek beluisteren.

 4. zegt

  Als ik wil bellen met mijn Samsung Core 2,komt er steeds een beveiligings slotje in beeld.Ik wil die permanent verwijderen!Wie kan mij helpen?
  Krijg hem wel even weg,door er 2 keer op te rikken,maar komt gelijk weer terug!

  • Pizzavrouwtje zegt

   Dit slotje kan je niet verwijderen. Het voorkomt dat je perongeluk tijdens het bellen met je oor ergens op drukt. Andere samsung telefoons hebben een soort sensor boven aan de telefoon zitten (deze zit links van het geluidsbalkje)
   Zelf heb ik dit probleem ook, vooral als ik beltegoed wil Opwaarderen een ik een lange code in moet voeren. Hopelijk gaat samsung hier iets aan veranderen!

 5. Marie zegt

  Ik heb net een core 2 gekocht voor mijn grootvader, en ging ervan uit dat deze uitgerust was met eenvoudige modus. Niet te vinden. Graag advies.

Praat mee