En natuurlijk de Samsung Galaxy Young 2 en de Galaxy Star 2

Naast de Galaxy Ace 4 en de Galaxy Core 2 lanceert Samsung vandaag ook nog de Galaxy Young 2 en de Galaxy Star 2: twee low end smartphones mét Android 4.4 KitKat aan boord.

samsung-galaxy-young-2-specs En natuurlijk de Samsung Galaxy Young 2 en de Galaxy Star 2

Samsung Galaxy Young 2

De Galaxy Young 2 volgt natuurlijk de eerste Young op, die inmiddels alweer ruim een jaar op de markt is. Het scherm van de Young 2 is iets gegroeid ten opzichte van zijn voorganger – naar 3,5 inch – maar behoudt dezelfde resolutie: 320 bij 480 pixels. Verder is het grootste verschil dat de Young 2 direct op Android 4.4 KitKat draait, inclusief Samsung’s vernieuwde en overzichtelijker TouchWiz interface.

De Galaxy Young 2 heeft een adviesprijs van 100 euro, en zal in de loop van augustus verkrijgbaar zijn.

samsung-galaxy-star-2-specs En natuurlijk de Samsung Galaxy Young 2 en de Galaxy Star 2

Samsung Galaxy Star 2

Nog bescheidener zijn de technische aspiraties van de nieuwe Galaxy Star 2, hoewel het enige echte verschil met de Young 2 de twee megapixel camera is. Door de overeenkomsten in specificaties en uiterlijk is de kans aanwezig dat één van beide – waarschijnlijk deze Star 2 – nooit in de Nederlandse winkels zal belanden.

Mocht dit onverhoopt wel gebeuren, dan vind je releasedata en prijzen natuurlijk hier terug.

Galaxy deal tips

Praat mee