Wat wil jij weten over de Samsung Galaxy S5?

De Samsung Galaxy S5 is alweer even in het land, en ook wij gaan er alweer een tijdje het dagelijks leven mee te lijf. Tijd dus voor een uitgebreide review van het toestel. En die komt er dan ook aan. Toch hebben we eerst nog een vraag aan jou.

samsung-galaxy-s5-gc-3 Wat wil jij weten over de Samsung Galaxy S5?

Kort na de release van de Galaxy S5 regende het natuurlijk reviews van het toestel. Wij gaan dus proberen zo weinig mogelijk open deuren nóg een keertje in te trappen – zoals je van ons gewend bent. Wat wil jij nog weten over de Galaxy S5? Welke punten ben jij benieuwd naar? Welke aspecten zou je graag uitgebreider beschreven zien? Of anders gezegd: vraag ons dingen die je pas te weten komt als je de S5 een tijdje écht gebruikt!

Dus: laat hieronder jouw vragen en nieuwsgierigheden achter, en wij nemen ze mee in onze Galaxy S5 review.

 

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

 1. Ronald zegt

  Ik heb nog wel 2 vragen waar ik zo nog geenantwoord opgezien heb in dereviews die ik tot nu toe heb gelezen.
  Hoe zit het met draadloos opladen. Is dat standaard mogelijk of heb je een aparte case nodig?

  Hoe goed is de ir zender en de bij behorende software?

  • Michel zegt

   Voor het draadloze opladen moet je een aparte lader en bijbehorende achterklep of flipcover nodig. IR zender zullen we nog even apart onder de loep nemen 🙂

 2. W. Bode zegt

  kan de Gs4 ook een verbinding aan met de pc? is hiervoor een programma. Voorbeelden: Apple met iTuns, Nokia met Zun ?

  • Michel zegt

   Daar is geen programma voor nodig… gewoon met USB kabel verbinden, dan kun je er bestanden van en naar kopiëren – net als bijv. een USB stick. Maar je kunt natuurlijk ook Samsung’s Kies of Kies AIR (deze laatste via WiFi zonder kabel) gebruiken. Opties genoeg dus…

 3. tedje zegt

  hoi ik heb nog wel een vraag die ik nergens terug vind, ik zag op internet tips over de s5 dat je als je de camera start en dan menu instellingen indrukt, een voice toets kan indrukken en dan leuk cheese od smile ofzo kan zeggen en dan maak die foto’s of film nu is het leuk die toets kan ik nergens vinden wie weet hoe ik die toets krijgt??

Praat mee