Volgende generatie Galaxy Pocket in aantocht – Samsung SM-G110B gespot

Samsung heeft al een low-end smartphone met Android KitKat op de markt gebracht onder de naam Galaxy Ace Style. Nu lijkt het erop alsof de Koreanen voor een nog lower-end toestel mikken wat standaard op Android 4.4 KitKat zou moeten draaien. De gouwe ouwe Sammobile weet ons te vertellen dat er een aantal Samsung SM-G110B toestellen zijn verscheept naar – hoe kan het ook anders – India om te testen. 

Het toestel zou een 3.3 inch display hebben met een bescheiden 320 x 240 resolutie, wat op zijn beurt een indicatie zou kunnen zijn dat de SM-G110B de vierde generatie van Samsung’s budget Pocket serie zou kunnen zijn. Het feit dat het toestel standaard draait op Android KitKat staat op de User Agent Profile van Samsung’s website:

Samsung-SM-G110-leak Volgende generatie Galaxy Pocket in aantocht - Samsung SM-G110B gespot

Hier zien we overigens ook dat er onder de motorkap een Cortex A7 processor schuil gaat met een snelheid van max. 1 GHz. Of het hier gaat om een budget Snapdragon chipset of een andere minder bekende set is nog niet bekend. Verder zijn eventuele prijzen en release data ook nog onbekend, maar zodra we meer informatie hebben lees je het natuurlijk hier!

(bron)

Galaxy deal tips

Praat mee