Vodafone branded Samsung Galaxy S5 krijgt update

Net hadden we het al even over Samsung’s bemoeienissen om de Galaxy S5 te voorzien van Android versie 4.4.3. Tot die tijd staat er nog een andere, kleine update op het programma, die vandaag al arriveert op Vodafone’s branded Galaxy S5.

samsung-galaxy-s5-update-vodafone-xxu1ane2 Vodafone branded Samsung Galaxy S5 krijgt update

Na het installeren van de update op jouw bij Vodafone aangeschafte Galaxy S5 merk je als het goed is dat de camera een stuk sneller start. Ook lijkt de nauwkeurigheid van de vingerscanner een boost te krijgen met de nieuwe software.

Het is opvallend dat de Vodafone branded update nog voor die voor het unbranded toestel arriveert. Dit was recent ook al het geval bij de Android 4.3 update voor de Galaxy S4. Wel volgt de unbranded update normaal gesproken binnen enkele dagen, dus ook voor iedereen met een dergelijke toestelversie: nog heel even geduld.

Je kunt de update via jouw Galaxy S5 zelf installeren, of natuurlijk met Samsung’s Kies programma op je computer. Heb jij dit al gedaan? Wat zijn jouw ervaringen?

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee